Splošna ponudba

Smo družinsko podjetje s sedežem v Mariboru. Svoje storitve opravljamo na območju Maribora in okolice, po dogovoru pa tudi drugod po Sloveniji.

Naše podjetje vam dostavi in položi različne vrste talnih oblog: vse vrste parketov, PVC in tekstilne obloge, laminate, obloge iz naravnih materialov, kot so pluta, guma, linolej. Med parketi imate na izbiro lamelne parkete, klasične in lam parkete, izgotovljene parkete, kant ali tehno parkete, bordure.

Po okusu lahko izbirate med domačimi in tropskimi lesovi, ki vam omogočajo širok spekter barv in kvalitete. Izbor tropskih parketov vam zagotavlja trajnost in trdnost, njihova barvitost vam daje drugačnost.

Za zaščito lesenih talnih oblog lahko ponudimo lake in olja. Izmed obstoječih lakov vam priporočamo ekološke lake.

Tradicija in kvaliteta

Naše izkušnje in 50-letna tradicija na področju parketarstva oziroma talnih oblog vam zagotavljajo strokovno svetovanje in izvedbo del.

Uporaba boljših - ekoloških materialov pa pogojuje tudi višjo ceno. Iz izkušenj lahko povemo, da ljudje večkrat najamejo cenejše izvjalce, ki ne uporabljajo kakovostnih materialov in delovnih strojev, zato se pogosto dogaja, da so stranke nad njihovo izvedbo dela razočarane.


Parket in parketarstvo Aktual

Dostavimo in položimo razne vrste talnih oblog: PVC in tekstilne obloge, laminate, obloge iz naravnih materialov

parket, parketarstvo, parketi, polaganje parketa,brušenje parketa,lakiranje parketa,gotovi parketi, prodaja parketov, laminati, PVC talne obloge, lepila, mase, predpremazi, laki, olja, oljeni parketi, lakirani parketi, dvoslojni parketi, troslojni parketi, panelni parketi, polaganje izgotovljenih parketov, polaganje panelnih parketov, polaganje klasičnih parketov, polaganje lamelnih parketov, parketi za talno gretje

© 2024 Parket in parketarstvo Aktual
Produkcija: PNV Group